Kırma Eleme Tesis Operatörü Seviye 3 Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı

• 03.01.2023

Değerli Üyemiz;
                   Odamız ve ETO - METSEM LTD.ŞTİ. işbirliğinde Sorumlu Kırma Eleme Tesis Operatörü Seviye 3 sınavı açılacaktır. Bu meslek kolunda yetki belgesi almak isteyenler en geç 13.01.2023 tarihine kadar odamıza başvurmaları önemle rica olunur.

Her adayımız için; aday başvuru formunun ve  ön değerlendirme beyan formunun doldurulması gerekmektedir. Ayrıca bu formlara ek olarak 2 adet Biometrik fotoğraf ve kimlik fotokopisi eklenmesi gerekmektedir.

Başvurularınız için;
0(228) 216 00 11 / 104  - Koray KILIÇ

Ücret Tarifesi Bilgilendirme:

Kırma Eleme Tesis Operatörü Seviye 3 Mesleki Yeterlilik Sınav ücreti 1875 TL’dir. Ücretlerimize KDV dahildir.

SINAV ÜCRETİ YATIRILACAK HESAP BİLGİLERİ;

HESAP SAHİBİ:         ETO METSEM LTD. ŞTİ.

HESAP NO:              TR83 0001 2001 3740 0010 1002 99

BANKA/ŞUBE:          HALKBANK TAŞBAŞI ESKİŞEHİR ŞUBESİ

Ücret Yatırılması Hakkında Önemli Not:

Lütfen Ücretleri Yatırırken, Adayların Ad-Soyad, TC Kimlik No, Başvuru Yapılan Yeterlilik Sınav Bilgisini ve Şirketinizin Kaşe-imzasını Dekontun Açıklama Kısmına ekleyiniz.

Dökümanlar

KIRMA ELEME TESİS OPERATÖRÜ SEVİYE 3 ULUSAL YETERLİLİK