Kartonpiyer Uygulayıcısı (Seviye 3) Ulusal Yeterliliği

• 02.02.2015

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; 5544 sayılı Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) gereğince, ulusal standartlar ve ulusal yeterlilikler, MYK tarafından görevlendirilen kurum ve kuruluşlara hazırlatılmaktadır.
İnşaat sektöründe yer alan "Kartonpiyer Uygulayıcısı (Seviye 3)" mesleğine ait ulusal yeterlilik hazırlama görevi İNTES' e verilmiş olup, söz konusu taslak yeterlilik TOBB tarafından
yürütülen KOBİ Bilgi Sitesi (http://kobi.tobb.org.tr)adresinin sağ tarafında bulunan "Mevzuat
Görüş - Öneri" bölümünde görüş ve değerlendirmelere sunulmaktadır.
Konu hakkındaki görüşlerinizi 8 Şubat 2015 tarihine kadar Odamız E-mail (bilecik@bileciktso.org.tr) adresine göndermenizi rica ederiz.

• Kartonpiyer Uygulayıcısı (Seviye 3) Ulusal Yeterliliği