SORUMLU EMLAK DANIŞMANI SEVİYE 5 MYB BELGESİ TALEP TOPLAMA DUYURUSU

• 11.08.2023

Değerli Üyemiz;
                   Odamız ve TOBB Meybem A.Ş. işbirliğinde Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Myb Belgesi sınavı açılması için Talep Toplanacaktır. Bu meslek kolunda yetki belgesi almak isteyenler en geç 31.08.2023 tarihine kadar odamıza başvurmaları önemle rica olunur.

Her adayımız için;  2 adet Biometrik fotoğraf ve kimlik fotokopisi ve ücret dekontu gerekmektedir.

Başvurularınız için;
0(228) 216 00 11 / 104  - Koray KILIÇ

Ücret Yatırılması Hakkında Önemli Not:

Lütfen Ücretleri Yatırırken, Adayların Ad-Soyad, TC Kimlik No, Başvuru Yapılan Yeterlilik Sınav Bilgisini ve Şirketinizin Kaşe-imzasını Dekontun Açıklama Kısmına ekleyiniz.

ÜCRETLER;

Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Sınav Ücreti -  3.100,00 TL

MYK kurallarına göre, başarılı olan adaylardan 300 TL belge masraf ücreti alınmaktadır.

• SORUMLU EMLAK DANIŞMANI SEVİYE 5 MYB BELGESİ TALEP TOPLAMA DUYURUSU