• 20.09.2023

Sayın Üyemiz;

Ülkemiz imalat sanayinin yalın dönüşüm yoluyla verimlilik artışına katkı sağlamak amacıyla T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü ile KOSGEB iş birliğinde geliştirilen KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği uygulamaya alınmıştır.

KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği hakkında bilgi vermek ve Model Fabrikalar’da gerçekleştirilen yalın dönüşüm uygulamalarını tanıtmak amacıyla 22 Eylül 2023 Cuma günü 14:30-17:00 saatleri arasında Odamız Toplantı Salonu’nda KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği ve Model Fabrika Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

İmalat işletmeleri başta olmak üzere herkesin katılımına açık olan bilgilendirme toplantısına katılımınızı bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

• Kosgeb Yalın Dönüşüm Desteği ve Model Fabrika Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı