Girişimcilik Bilgilendirme Toplantısı

  • 17.01.2024
  • BilecikTSO
Sayın Girişimciler;

Bilecik İl Kadın ve Genç Girişimciler İcra Kurulları tarafından düzenlenen, Doğrudan satış sektöründe girişimci olmak isteyen kadın ve genç girişimcilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Toplantı Detayı: Kaliteli, yenilikçi, farklı fikir ve projeler üreterek doğrudan satış sektöründe geleceği parlak olan sağlıklı yaşam ve Kozmetik, hayvansal ve Kahve  sektöründe olmak üzere 4 kategoride uluslararası sektörde mikro yatırımla kendi işini kurmak ve istihdam sağlamak için kurulan mevcut projeden küresel serbest ticaret yapısında ücretsiz bir şekilde faydalanmak ve deneyimli ekip kadrosundan ücretsiz bir şekilde danışmanlık hizmeti alarak işinizi kurmanızda ve kişisel gelişimizde destek vermek için 22.01.2024 Pazartesi günü saat: 16:00' da Bilecik Ticaret ve Sanayi Odamızın destekleriyle Konferans Salonumuzda Girişimcilik hakkında bilgilendirme toplantısı  yapılacaktır. Tüm Girişimcilerimiz ve Üyelerimiz ve Bilecik halkımız davetlidir.

  • Girişimcilik Bilgilendirme Toplantısı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç