Bursa İnşaat Fuarı (Konut Projeleri Özel Bölümü)

  • 13.03.2015
  • BilecikTSO

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından Odamıza gelen yazıda ; “Dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri olmayı hedefleyen ülkemizin dünya ekonomisinden aldığı payın yükselmesini ve güçlü ekonomiler arasında yer alabilmesini. rekabetçi ve katma değeri yüksek sektörler ile gerçekleştirebiliriz. Geleceğe güvenle yürüme kararlılığındaki Türkiye'miz için bu tanıma her yönüyle uyan alanların en başında ise inşaat sektörü
gelmektedir.
Bu noktada, bölgenin ve ülkemizin kalkınmasına liderlik eden projeleri hayata geçiren Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve TÜYAP işbirliğinde 9 - 12 Nisan 2015 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde Bursa İnşaat 2015 Fuarı düzenlenecektir.
Bursa inşaat 2015 Fuarı, sektördeki gelişmeleri ve beklentileri yerinde ve yakından takip edebilmek, yeni yatırım fırsatları yakalamak, marka bilinirğini arttırmak, yeni ürünlerin tanıtımını gerçekleştirmek, sektörel analiz yapabilmek ve nitelikli ziyaretçilerle buluşmak adına tüm paydaşlara önemli fırsatlar sunacaktır. Fuar kapsamında bu yıl ilk defa karlı gayrimenkullere yatırım yapma fırsatlarının ve çeşitli konut projelerinin sunulacağı "Konut
Projeleri Özel Bölümü" de yer alacaktır.
Sektörümüzün dinamizmini ve küresel rekabet gücünü bir kez daha göstermesinin yanı sıra, ticari potansiyelinin daha da artmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz.” Denmektedir.Bilginize.
 

  • Bursa İnşaat Fuarı (Konut Projeleri Özel Bölümü)

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç