BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI MAKAM ŞOFÖRÜ ALIM İLANI

• 25.01.2024

Odamıza 4857 sayılı iş Kanunu'na göre aşağıda belirtilen niteliklere sahip Odamız bünyesinde istihdam edilmek üzere Makam Şoförü alınacaktır. Müracaatların, 01/02/2024 Perşembe günü mesai bitimine kadar Özgeçmiş ile odamıza yapılması gerekmektedir.

Adaylarda Aranacak Şartlar;

• Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • Askerlikle ilişiği bulunmamak (Erkek adaylar için)
  • Kamuda veya özel sektörde en az beş yıl iş tecrübesine sahip olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • En az lise mezunu,
  • Makam Şoförü olarak en az 2 yıl tecrübeli (tercihen)
  • B sınıfı sürücü ehliyetine sahip,
  • Yoğun trafik deneyimi olan,
  • Diksiyonu düzgün ve prezentabl,
  • İletişim becerisi yüksek,
  • Dikkatli, titiz, düzenli çalışan,
  • Seyahat engeli bulunmayan,
  • Gerektiğinde şehir dışı seyahatlere çıkabilecek ve konaklayabilecek, ihtiyaç olması durumunda esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.
  • Odadan iki defadan fazla istifa suretiyle ayrılmış olmamak,
  • Odadan, daha önce, işine cezaen son verilmek suretiyle çıkartılmış olmamak.
  • Tacir veya esnaf sayılmalarını gerektiren bir faaliyette bulunmamak.
  • Bilgisayar kullanabilmek
  • Bilecik’te ikamet eden.
  • 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

İŞ TANIMI

• Odamızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda ulaştırma ve destek hizmetlerini yerine getirmek,
  • Oda dışındaki işler için Yönetim Kurulu Başkanına destek olmak,
  • Oda Yönetimi ve Genel Sekreterliğin verdiği görevleri yerine getirmek,
  • Tahsis edilen aracın trafik kurallarına uygun olarak kullanımına özen göstermek,
  • Kullanmakta olduğu aracın periyodik bakımlarının zamanında ve eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesini sağlamak,
  • Kişisel hijyen ve temizlik kurallarına uyarak belirtilen standartlar çerçevesinde hizmet vermek.

Başvuruda İstenilen Belgeler;

1. Özgeçmiş,