Asrın Felaketini Unutmadık

  • 06.02.2024
  • BilecikTSO
6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen asrın felaketinin yıl dönümündeyiz. Bu büyük felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz. Ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Acımızın taze olduğu bu günde, depremin yarattığı yıkımı ve kayıpları tekrar hatırlamak yüreklerimizi burkuyor. Yaşadığımız bu büyük olayın izlerini silmek kolay olmayacak. Fakat biliyoruz ki, birlik ve beraberlik içinde bu zor günlerin de üstesinden geleceğiz.
Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza devletimiz ve milletimiz her zaman sahip çıkmıştır. Yaraların sarılması için büyük bir mücadele başlatılmış ve önemli bir mesafe kat edilmiştir. 6 Şubat depremi bize bir kez daha depreme karşı ne kadar hazırlıksız olduğumuzu göstermiştir. Bu acı tecrübeden ders alarak, depreme dayanıklı binalar inşa ederek ve toplumda deprem bilincini artırarak gelecekteki felaketlerin önüne geçebiliriz.
Bir daha böyle bir acıyı yaşamamak için hepimize büyük görevler düşmektedir. Devletimiz ve milletimiz olarak el ele vererek, depreme karşı daha dirençli bir toplum inşa etmek için çalışmalıyız.
Asrın felaketini, asrın yardımlaşma ve dayanışmasına döndüren başta Bilecik Valiliği olmak üzere, Türkiye Odalar Borsalar Birliğimize, Bilecik il-ilçe Belediyelerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Odamızın Meslek Komitesi Üyelerimize, Meclis Üyelerimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Oda Personellerimize, Odamız Üyesi Hayırsever İş İnsanlarımıza, Bilecikli Hayırsever Hemşerilerimize, deprem bölgesinde görev yapan Bilecik AFAD Ekibimize, ANDA Derneğimizin Gönüllülerine, EDAK Derneğimizin Gönüllülerine ve Kamu Kurumlarında ki Görevli Arkadaşlarımıza, depremden etkilenen vatandaşlarımıza yardım elini uzattıkları için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Yıldönümü Miraç Kandiline denk gelen, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
Mehmet ERGÜN
Yönetim Kurulu Başkanı
  • Asrın Felaketini Unutmadık

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç