AB. Fonları ve Proje Fırsatları Bilgilendirme Toplantısı

• 09.02.2024
Değerli Üyemiz;
13 Şubat 2024 tarihinde Salı günü saat 14:00‘de Odamız konferans salonunda, Sayın Vali-miz Şefik AYGÖL ve Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Sayın Bülent ÖZCAN’nın katılımı ile “Avrupa Birliği Fonları ve Bilecik için Proje Fırsat-ları” toplantısı yapılacaktır. Toplantıda Bilecik’teki kamu kurumları, üniversite, özel sektör, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik Avrupa Birliği tarafından sağlanan fon imkanları hakkında kapsamlı bilgi sunulacaktır. Teşriflerinizi önemle rica ediyoruz.
  • AB. Fonları ve Proje Fırsatları Bilgilendirme Toplantısı