Sanayi Sicil Bilgi Sistemi

• 01.04.2015

Bilecik Valiliğinden Odamıza gelen yazıda; Sanayi siciline kayıtlı işletmeler, 2014 yılı faaliyetlerinin yer aldığı 2014 yılı Yıllık İşletme Cetvellerini 01 OCAK 2015 tarihinden itibaren           30 NİSAN 2015 tarihi mesai bitimine kadar vermek zorundadırlar.
İdari cezasına maruz kalmamak için, Bakanlık web sayfası (sanayi.gov.tr) e-hizmetler
bölümünde bulunan "Sanayi Sicil Bilgi Sistemi" menüsünü kullanarak Yıllık İşletme Cetvellerinin belirtilen süre içinde erilmesi önemle duyurulur. Aksi taktirde Kanunun 9 ncu maddesine göre; haklarında 835,00 (sekizyüzotuzbeş) TL İdari Para Cezası uygulanacaktır.
       Sanayi Sicille ilgili diğer ayrıntılar için Müdürlük web sayfası (bilecik.sanayi.gov.tr )
ana sayfasın da dokümanlar kısmında bulunan "Sanayi Sicil Dokümanları" kısmına bakınız.