Lojistik Sektörü

  • 16.06.2015
  • BilecikTSO

    TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Lojistik sektöründe gerekli belgeleri olmadan iş yapan şirketlerle çalışmanın doğuracağı sakıncalar hakkında Bursa Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen meslek komitesi toplantısında; 'Lojistik sektöründe gerekli belgeleri olmadan iş yapan şirket ve kişiler ile çalışmanın doğuracağı sakıncalar hakkında iş dünyasının bilgilendirilmesi ve cezai hükümlülüklerinin
hatırlatılması gerekmektedir.
    Bu kapsamda belgesiz iş yapan şahıs ve firmaların sektör için olumsuz sonuçlara yol açtığı,
özellikle Bursa Bölgesinde çoğalan bu sıkıntının tüm ülkede de yaşanmakta olduğu görülmektedir. Usulsüz rekabete yol açan ve belge sahibi Lojistik firmalarını mağdur eden bu sorun karşısında firmaların bilgilendirilmesi gerekmektedir. Seçim yaparken belgeli firmaları seçmemeleri durumunda kendilerine de doğacak parasal cezai sonuçların önemle hatırlatılması gerekmektedir. Bu sebeple konu ile ilgili olarak TOBB nezdinde girişimde bulunularak                   Türkiye'deki tüm Oda ve Borsaların bilgilendirilmesi.' hususları karar altına alınmıştır.
Kornitece alınan karara istinaden; Lojistik firmalarını sıkıntıya yönlendiren bahse konu
sorunun çözümü konusunda Birliğimizce girişimde bulunulması hususu bilgilerinize arz olunur. Denmektedir. Bilgilendirir. Saygılar sunarız.
 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç