Türkiye – Rusya Çalışma Toplantısı

• 16.06.2015

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Rusya Federasyonu'nun St. Petersburg şehrinde düzenlenecek St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu vesilesiyle, Rusya Sanayiciler ve Girişimciler Birliği (RSPP) ile işbirliği içerisinde, Birliğimiz Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla, 18 Haziran 2015 Perşembe günü 12.30-13.45 saatleri arasında, Türkiye-Rusya Çalışma Toplantısı düzenlenecektir.
    Toplantıda Türkiye ile Rusya Federasyonu arasındaki ticaret ve yatırım ilişkilerinin mevcut
durumu ile yeni işbirliği olanakları görüşülecektir. İki ülke arasında hayata geçirilmesi beklenen
Hizmet ve Yatırım Alanında Ticari ve Ekonomik Ortaklık Anlaşması öncesi yapılacak
değerlendirmelerin iki ülke yatırımcı ve hizmet sunucuları açısından önem taşıyacağı düşünülmektedir
    Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenecek toplantıya katılmak isteyen firma temsilcilerinin, ekte yer alan formu, eksiksiz bir şekilde doldurularak en geç 15 Haziran 2015 Pazartesi günü 1 7.00'ye kadar Birliğimize iletmesi gerekmektedir.
Katılımcıların uçak ve otel rezervasyonlarının kendileri tarafından yapılması beklenmektedir.