TÜRMOB Tarafından Hazırlanan Meslek Standartları

• 26.06.2015

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB), Mesleki Yeterlilik Kurumu ile imzaladıkları işbirliği protokolü kapsamında, "Ön Muhasebe Elemanı - Seviye 4" ve "Yardımcı Muhasebe elemanı - Seviye 5"mesleklerine ait taslak meslek standartları hazırlamıştır.
    http://www.tobb.org.tr/Sayfalar/Detay . php?rid=2406&lst= Duyurular Listesi adresinden ulaşılabilen söz konusu taslak meslek standartlarına ilişkin görüşlerinizin meslek standartlarının incelenerek, Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği'ne iletilmek üzere, en geç 26 Haziran 2015 tarihi mesai bitimine kadar Odamız bilecik@bileciktso.org.tr mail adresine göndermeniz önemle rica olunur.