5. Uluslararası Elektrik, Elektronik Sanayi ve Aydınlatma Üzerine Yuvarlak Masa Toplantıları-BIEL2015

  • 26.06.2015
  • BilecikTSO

    TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; 16-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Arjantin'in Buenos Aires eyaletinde, Latin Amerika'nın elektrik, elektronik ve aydınlatma sektörünün en önemli
uluslararası etkinliği olan 5. Uluslararası Elektrik, Elektronik Sanayi ve Aydınlatma Yuvarlak Masa Toplantıları ve Biel LIGHT+BUILDING Buenos Aires 2015 Fuarının düzenleneceği bildirilmektedir.
    Fuar organizasyonu kapsamında düzenlenecek yuvarlak masa toplantılarında, Buenos Aires elektrik enerjisi piyasasına ait en yeni ürün ve hizmetleri ve bu alandaki en güncel akademik gelişmeleri geniş bir yelpazeden sunacak olan dünya çapında profesyonellerle bir araya gelme imkanından bahsedilmektedir.
    Arjantin Devleti 'nin, organizasyon kapsamında, kendi seçeceği katılımcı şirketler arasından bir kişinin gidiş-dönüş uçak bileti, iç ulaşım, seyahat sigortası ve konaklamayı karşılayacağı bildirilmekte olup, organizasyona aynı şirketten birden fazla kişinin katılabileceği ancak Arjantin Devletinin sadece kendi seçeceği bir şirketten bir kişinin, sözü edilen masraflarım üstleneceği belirtilmektedir.
    Yuvarlak masa toplantılarına ve Fuara ilişkin katılım formu, ve detaylara TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş imkanları/Yurtdışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılmaktadır. Katılmayı arzu eden kurum ve kuruluşların katılım formunu doldurarak, "Word" dosyası formatında en geç 31 Temmuz 2015 tarihine kadar mortac@mecon.gob.ar ve asereno@mecon.gob.ar adreslerine iletmeleri gerekmektedir.
 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç