Çukurova Gıda Tek Fuarı 2015

  • 16.10.2015
  • BilecikTSO

     Adana Ticaret Borsasında Odamıza gelen yazıda; Adana Ticaret Borsasının desteklediği ÇUKUROVA GIDA / GIDA – TEK FUARI 2015 -Adana 9. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda' İşleme, Unlu Mamuller Teknolojileri, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Mağaza Market EkipmanlarıFuarı", "ADANA AMBALAJ FUARI" ile eş zamanlı olarak TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ. tarafından 2 - 5 Aralık 2015 tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.
    Borsamızın yanı sıra; Adana Valiliği , Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Fuarcılık AŞ.,
Adana Tarım ve Hayvancılık n Müdürlüğü, Adana Ticaret Odası. Adana Sanayi Odası , Adana Organize Sanayi Bölgesi, Adana Gıda Toptancıları Derneği ve KOSGEB 'in işbirliği ile düzenlenen Fuar, 2- 5 Aralık 2015 tarihleri arasında saat 10.00 - 16.00 arasında sadece profesyonel ziyaretçiye, söz konusu günlerde 16.00 - 21.00 arasında ve 5 Aralık 2015 günü ise 10.00 - 20.00 saatleri arasında tüm ziyaretçilere açık olacaktır.
    Yurtiçinden Adana, Adıyaman. Afyon. Aksaray, Ankara, Antalya, Batman, Bursa, Diyarbakır,
Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya,
Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Van
başta olmak üzere kırk farklı ilden ve yurtdışından KK.T,C.) Lübnan, İran, Mısır, Gürcistan
.Azerbaycan' dan davet edilen profesyonel alım heyetleri ve ilgili ziyaretçisi ile dört gün boyunca açık kalacak fuarlarımızda, sektördeki gelişmeleri yakından takip edecek, ürünleri kıyaslama fırsatı bulacaklardır.

    Gıda sektörünün bölgedeki en büyük buluşmasına, l0.000'in üzerinde profesyonel ziyaretçi ve
20.000’in üzerinde halktan ziyaretçi gelmesi hedeflenmektedir.Bu yıl 9.'8U düzenlenen Çukurova Gıda Gıda Tek - Adana Ambalaj Fuarları 2015 kapsamında ;
Bilinçaltıyla Şekillenen Perakende Dünyasına Yolculuk" Etkinliği organize edilecektir.
Sinirbilimci Doç. Dr. Sinan Canan ve Yard. Doç .Dr. Oytun Erbaş tarafından gerçekleştirilecek, "Beyin ve Düşünce Yapımıza Dair Keyifli Bir Yolculuk ve Pazarlama Stratejilerinin Bilimsel Olarak Ele Alınması" üzerine Fuar Merkezi'nde 90 dakikalık gösteri tadında bir sunum yapılacaktır.
Bu etkinlik kapsamında; Beynin Farklı Halleri, Tüketici Davranışları, Nöro-Pazarlama, Nöro-
Pazarlamanın Kullanım Alanları, Nöro Pazarlamanın Somut Getirileri konulan işlenecektir.
Gösteri sonrasında, katılımcılara yönelik. Fuar alanında 'kurulacak Nöro-Pazarlama Laboratuvarlarında uygulamalı örnek çalışmalar gerçekleştirilecektir. Süpermarket ve Otel Satın Alma alanları organize edilecektir.
    Ulusal ve bölgesel olarak faaliyet gösteren süpermarket ve otel zincirlerine yönelik. satın alma alanları organize edilecektir, Oluşturulan bu özel alan, satın alma yöneticileri ve katılımcı
firmaları bir araya getirerek yeni anlaşmalar yapmalarına olanak sağlayacaktır. İkili görüşmeler Tüyap Adana tarafından randevu sistemi ile organize edilecektir.
    Gıda-Gıda Tek i Ambalaj Fuarları kapsamında anlaşma sağladığımız oteller; Hilton, Sheraton, Divan, Ramada. Holiday, Seyhan, Mavi Sürmeli, This, Şirin Park, Emir Royal' dir. Anlaşma sağladığımız marketler ise; Metro, Migros, Real, Greseri , Akyol, Temizler, Çetinkaya, Ekoroma, Gizerler, Bravo'dur. Ayrıca bölgedeki bir çok yerel ve ulusal marketlerle görüşmeler devam etmektedir.
    Firmaların 7 milyon nüfuslu Çukurova Bölgesi piyasasına girmesi ve bölgedeki pazar payını artırabilmesi bakımından önemli fırsatlar sunan fuara katılımın il ekonomisine büyük fayda sağlayacağı söylenmektedir.

 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç