Pakistan-Demiryolu Teklif Talebi

• 20.10.2015

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Pakistan Demiryolları Bakanlığı'nın, Pakistan Demiryolları 1. Ana Hattı 'nın Lodhran-Kotri bölümünün İhale Belgeleri, CBI için Yerleşik İnşaatların Denetimi ve Şartnameleri, Otomatik Tren Koruma Sistemi (A TP) ve Merkezi Trafik Kontrol Sistemi (CTC) dahil olmak üzere, Otomatik Bloklama Sinyal Sistemi hazırlıkları için danışmanlık hizmeti verebilecek firmaları, teknik ve finansal teklif vermeye davet ettiği belirtilmektedir.
   Demiryolları Bakanlığı, teklif talebinde bulunmak için son başvuru tarihini 27 Ekim 2015
olarak belirlemiş olup, gerekli dokümanlara TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/İhale, Özelleştirme ve Yaatırım Projeleri/Süreli İhaleler” bölümünden ulaşılabilmektedir.