Birinci Uluslar arası Doğal Afetlerde Afet Yönetimi ve Güvenlik Konferansı ve Sergisi

• 28.10.2015

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Kültür Enstitüsü tarafından yapılan davette, 23-26 Aralık 2015 tarihlerinde, Tahran'da, ı. Uluslararası Doğal Afetlerde Afet Yönetim ve Güvenlik Konferansı ile Sergisi düzenleneceği bildirilmektedir.
    Konferans ve Sergiye katılacakların, arzu ettikleri takdirde, etkinlikler kapsamında makale
çalışmalarını da iletebilecekleri belirtilmektedir.
    Konferans ve Sergi ile ilgili detaylı bilgi www.irtsn.com adresinde yer almakta olup, Sergide yer alabilecek ürünler ile makale konularına ilişkin bilgilere TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr)
"Uluslararası İs İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler" başlım üzerinden ulaşılabilmektedir.