ENDÜSTRİYEL SİMBİYOZ PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI VE SİNERJİ ÇALIŞTAYI

  • 13.11.2015
  • BilecikTSO

 


ENDÜSTRİYEL SİMBİYOZ PROGRAMI

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI VE SİNERJİ ÇALIŞTAYI

Bağımsız işletmeleri daha sürdürülebilir ve yenilikçi bir kaynak (atık, lojistik vb.) kullanımı yaklaşımı çerçevesinde bir araya getirerek endüstriyel kaynaklı çevresel problemlerin önüne geçmekle kalmayıp aynı zamanda ekonomik getiri de sağlamayı amaçlayan “Endüstriyel Simbiyoz Programı” çalışması BEBKA tarafından Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) işbirliği ile yürütülmektedir. Programın temel amacı, bölgedeki endüstriyel simbiyoz uygulamalarının yaygınlaştırılmasına yönelik olarak farkındalığın artırılması, bölgesel ve sektörel analizlerin yapılarak mevcut potansiyelin ve stratejinin belirlenmesi, fizibilite çalışmalarının yapılması ve endüstriyel simbiyoz uygulamalarının sürdürülebilirliğine ve yaygınlaştırılmasına yönelik altyapının oluşturulmasının sağlanmasıdır.

Bu kapsamda bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyetlerin sonuçlarının paylaşılması ve bölge paydaşlarının bir araya gelerek simbiyoz programının uygulanması hususunda sinerji yaratılmasını hedefleyen “TR41 Endüstriyel Simbiyoz Programı Bilecik Bilgilendirme Toplantısı ve Sinerji Çalıştayı” 16 Kasım 2015 tarihinde Bilecik TSO Hizmet Binası’nda düzenlenecektir.  

İlk bölümü bilgilendirme toplantısı, ikinci bölümü ise endüstriyel simbiyoz konusunda ortak çalışabilecek firmalar ve hizmet sağlayıcıların bir araya getirilerek yüz yüze görüşme platformunun sağlanacağı ve simbiyoz olanaklarının belirleneceği çalıştay şeklinde yürütülecek olan programımıza katılımınızdan onur duyarız. 

Saygılarımızla.

Davetiyeye ulaşmak için tıklayınız. 

 

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • ENDÜSTRİYEL SİMBİYOZ PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI VE SİNERJİ ÇALIŞTAYI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç