• 19.11.2015

BURSA BLOK MERMER FUARI

Bursa Blok Mermer Fuarı, 25 Kasım 2015 Tarihinde Kapılarını Açacak.

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, MADSİAD Mermer, Maden, Üretici ve Sanayi İş Adamları Derneği işbirliği, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin değerli destekleri alınarak hazırlanan BURSA BLOK MERMER FUARI 2015 Blok Mermer ve İş Makineleri Fuarı, 25 - 28 Kasım 2015 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

Sektörel bazda organize edilen fuarlardan farklı olarak, Bursa’da düzenlenecek Blok Mermer Fuarı, sergileyeceği binlerce blok ve bir araya getireceği yüzlerce üretici ile sadece Türkiye’de değil dünyada bir ilk olmayı hedeflemektedir.  Bursa Blok Mermer Fuarı, 7 ayrı salondan oluşan 40 bin m2 kapalı alanda yüzlerce üretici firma ile hazırlanmakta olup, yurt içi ve yurt dışından önemli sektör temsilcilerini bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Ülkemizde faaliyet gösteren 2100 civarı ocak, 1.500’ün üzerinde fabrika,     7.500 civarında atölyenin yer aldığı mermer sektörüne yönelik düzenlenen Fuar, hem ekonomiye doğrudan katkı yapması hem de imalat sektörüne katkı sağlaması amacı ile hazırlanmaktadır. Henüz keşfedilmemiş mermer rezervleri ile dikkat çeken Türkiye, söz konusu Fuar ile sektöre dikkat çekecek, Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayarak Doğu ve Batı arasında doğal bir köprü işlevi görecektir.

Fuar kapsamında; Doğal Taşlar; Blok Mermer, Limestone, Onyx, Diğer Doğal Taşlar, İş Makineleri, İlgili Dernekler, İlgili Yayınlar yer almaktadır.

Detaylı Bilgi;

Fuar hakkında daha detaylı bilgi almak için www.blokmermerfuari.com ve www.tuyap.com.tr web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Ziyaret Saatleri;

25 - 28 Kasım 2015 tarihleri arasında 11.00 – 19.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

• BURSA BLOK MERMER FUARI Bursa Blok Mermer Fuarı, 25 Kasım 2015 Tarihinde Kapılarını Açacak.