• 20.11.2015

Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. ARIL CANSEL tarafından aşağıda detayları verilen tarihlerde Odamızda düzenlenecek olan “Müşteri İlişkilerinde Modern Yaklaşımlar” konulu eğitimine katılmak isteyenlerin Odamıza kayıt yaptırmaları önemle rica olunur.

Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek olup eğitime katılım ücretsizdir. Firmalarımızdan katılımlarda kişi sınırlaması bulunmamaktadır.

Saygılarımızla…

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

EĞİTİM TARİHLERİ;
HAFTA İÇİ : 26 - 27 KASIM 2015