KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı

• 21.12.2022
Değerli Üyemiz; KOSGEB tarafından hızlı ve sürdürülebilir ekonomik büyüme için; modern imalat ve bilişim teknolojilerinin desteği ile verimlilik ve yüksek katma değer odaklı imalat sanayi yapısının oluşturulması gerektiğinden yola çıkılarak, KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı - KOSGEB T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı   kapsamında 2022 yılı Proje Teklif Çağrıları duyuruya çıkmıştır.

Destek Programının detayları hakkında 23 Aralık 2022 Cuma günü Saat 11.00’da Odamız’da KOSGEB uzmanları tarafından Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.  Katılımınızı bekleriz.
Saygılarımızla.
  •  KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı