BİLECİK TSO UNICERA 28. ULUSLARARASI SERAMİK BANYO MUTFAK FUARINA KATILDI.

• 26.02.2016

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, dünyaya açılan markaları ve gelişen teknoloji ürünleri ile 23 - 27 Şubat 2016 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezinde düzenleniyor. Bu yıl 28.’si düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarına Odamız tarafından inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizle birlikte 25 Şubat 2016 Perşembe günü ziyaret gerçekleştirildi.

28 yıldır sürekli büyüyen, gelişen ve yenilenen UNICERA Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 11 salon ve 98.000 m2 kapalı alanda gerçekleştiriliyor. Yeni ürün ve koleksiyonlarını ilk kez sergileyecek 22 ülkeden 72'si yabancı toplam 371 firmanın katıldığı UNICERA Fuarı, önemli markaların katılımı, B2B ve B2C etkinlikleri, yüksek ziyaretçi sayısı, uluslararası ticaret ve ihracat potansiyeli ile Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük etkinliği.

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarında İlimizden stand açarak katılan firmalarımızı ziyaret ederek fuarda başarılar diledik.

İlimizden Katılan Firmalarımız;

- AKGÜN SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

- BİEN YAPI ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

- BOZVİT BOZÜYÜK VİTRİFİYE SAN. VE TİC. A.Ş.

- CAMİŞ MADENCİLİK A.Ş.

- GRANITO GIRARTO GRANİT SERAMİK MADENCİLİK A.Ş.

- HİTİT SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

- İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZ. YATIRIM VE PAZ. A.Ş. (VİTRA)

- SERANİT GRANİT SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

- SERAPOOL PORSELEN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

- TERMAL SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

• BİLECİK TSO UNICERA 28. ULUSLARARASI SERAMİK BANYO MUTFAK FUARINA KATILDI.