"ANAM BACIM AVRADIM" KONULU TİYATRO GÖSTERİSİ YOĞUN KATILIMLA SERGİLENDİ.

• 04.03.2016

"ANAM BACIM AVRADIM" KONULU TİYATRO GÖSTERİSİ

YOĞUN KATILIMLA SERGİLENDİ.

Bilecik İl Kadın Girişimciler Kurulu, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile "Dünya Kadınlar Günü" Etkinlikleri kapsamında Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Tiyatro Grubu tarafından "ANAM BACIM AVRADIM" konulu tiyatro gösterisi 3 Mart 2016 Perşembe günü Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde üyelerimiz ve halkımızın yoğun katılımıyla düzenlendi.

İnanç Yılan'ın yazıp, Erdal Gülver'in yönettiği, son dönemde ülkemizin önemli sorunları arasında yer alan kadına şiddet hakkında izleyicisini düşünmeye davet eden, kadına eziyet eden zihniyeti de ciddi biçimde eleştiren oyunda Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Tiyatro grubundan 26 oyuncu rol aldı.

Gösteri sonunda TOBB Bilecik Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hülya Esel’in yazar İnanç Yılan'a çiçek takdimi ve yönetmen Erdal Gülver’e plaket takdim edilmesi ile son buldu.

• "ANAM BACIM AVRADIM" KONULU TİYATRO GÖSTERİSİ YOĞUN KATILIMLA SERGİLENDİ.