ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI MÜSTEŞARI FATİH DÖNMEZ’E SANAYİCİLERİMİZİN SORUNLARINI İLETTİK.

  • 25.03.2016
  • BilecikTSO

 

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI MÜSTEŞARI FATİH DÖNMEZ’E SANAYİCİLERİMİZİN SORUNLARINI İLETTİK. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez İlimizde Maden, Elektrik ve Gaz konularında yaşanılan sorunlar ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerilerini görüşmek üzere ilgili bürokratlarıyla Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde taraflarla bir araya geldi.

Sanayicilerimiz tarafından Odamıza iletilen sorunlar ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri rapor haline getirilerek Müsteşar Fatih DÖNMEZ’e sunuldu. 

Toplantıya katılan Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Göksel Balcı, Sayın Müsteşarımızın Bilecik programı kesinleştikten sonra sanayicilerimizden maden, elektrik ve gaz konularında yaşadıkları sorunları ve varsa çözüm önerilerini bizimle paylaşmalarını istedik. Sanayicilerimizin bize ilettiği sorunları ve çözüm önerilerini derleyip bir rapor haline getirerek Sayın Müsteşarımız ile paylaşma fırsatı bulmuş olduk. İletilen sorunların en kısa zamanda ele alınarak çözüme kavuşturulmasını tüm sanayici ve üyelerimiz adına temenni ediyorum.” dedi.

 

  • ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI MÜSTEŞARI FATİH DÖNMEZ’E SANAYİCİLERİMİZİN SORUNLARINI İLETTİK.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç