ÜYELERİMİZE YENİ BİR HİZMET… BİLECİK TSO AKADEMİ

  • 14.04.2016
  • BilecikTSO

 

ÜYELERİMİZE YENİ BİR HİZMET… BİLECİK TSO AKADEMİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin iş hayatındaki başarılarına destek olmak, ihtiyaç duyulan alanlarda ve konularda profesyonel kişiler tarafından eğitimler düzenleyerek üyelerimiz ve çalışanlarının bilgi ve becerilerini arttırmayı amaçlamaktayız.

Odamız tarafından düzenlenecek eğitimlerin kalitesini arttırarak daha güncel, ihtiyaca yönelik eğitimlerin gerçekleştirilmesini sağlayacak, başta üyelerimiz olmak üzere eğitimlere katılmak isteyen herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir platform hazırlayarak siz değerli üyelerimizin hizmetine sunulmuştur.

Bilecik TSO Akademi ile;

- Odamız tarafından düzenlenecek eğitimleri güncel takip edebilecek,

- Katılmayı düşündüğünüz eğitimlere on-line kayıt yaptırabilecek,

- On-line üye olarak Odamız tarafından düzenlenecek tüm eğitimler ile ilgili sms ve mail yoluyla haberdar olabilecek,

- Eğitim planlarımız içerisinde yer almayan ancak sizlerin talep ettiği eğitimleri sitemiz üzerinden form yoluyla Odamıza iletebilme imkânı sağlayabileceksiniz.

BİLECİK TSO Akademi’ye www.bileciktso.org.tr web sayfamızdan veya http://akademi.bileciktso.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilecik TSO Akademi’nin üyelerimize hayırlı olmasını diler, görüş ve önerilerinizi  akademi@bileciktso.org.tr adresinden Odamıza iletmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla.

 

                                                                          BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • ÜYELERİMİZE YENİ BİR HİZMET… BİLECİK TSO AKADEMİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç