BİLECİK MUHTARLAR DERNEĞİ ÜYELERİNDEN BİLECİK TSO MECLİS BAŞKANI HAKKI AYNUR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

  • 13.05.2016
  • BilecikTSO

 

BİLECİK MUHTARLAR DERNEĞİ ÜYELERİNDEN 

BİLECİK TSO MECLİS BAŞKANI HAKKI AYNUR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Bilecik Muhtarlar Derneği Üyeleri, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı AYNUR’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Bilecik TSO Meclis Başkanı Hakkı AYNUR, “Muhtarlar sosyal hayatımızın ve yönetim sisteminin en vazgeçilmez unsurlarıdır. Mahalle adı verilen yaşam alanlarımızın düzenini temin etmek, sorunlarını takip etmek ve ilgili makamlara ileterek çözülmesini sağlamak gibi birçok alanda önemli vazifeleri vardır.

Vatandaşla devlet-yerel yönetimler arasında en önemli köprüdürler. Köylerimizde yaşayan muhtarlarımız ise hem bölgedeki dar imkânlarla vatandaşın sorunlarına çare aramakta, baba oğul anlaşmazlığından eşler arasındaki geçimsizliğe kadar her konuda yöresine ana baba olmaktadırlar.

Bu duygularla baktığım muhtarlarımızın ziyareti beni inanılmaz derecede sevindirmiştir. Onlardan aldığımız feyz ile bizde inşallah mensubu olduğumuz üyelerimize layık olmaya çalışacağız. Kendilerine teşekkür eder, esenlikler diler saygılar sunarım.”dedi.

  • BİLECİK MUHTARLAR DERNEĞİ ÜYELERİNDEN BİLECİK TSO MECLİS BAŞKANI HAKKI AYNUR’A  HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç