MESLEK ODALARI BAŞKAN VE TEMSİLCİLERİNDEN DARBE TEŞEBBÜSÜNE ORTAK TEPKİ

• 21.07.2016

MESLEK ODALARI BAŞKAN VE TEMSİLCİLERİNDEN

DARBE TEŞEBBÜSÜNE ORTAK TEPKİ

Uzun süredir terör belası ile karşı karşıya olan ülkemizde iç ve dış mihraklar tarafından bölme ve yok etme maksadıyla vatan evlatları şehit edilmekte ve her gün şehit cenazeleri ile kahrolurken ve bu terörün biran evvel bitmesi için çalışılırken,

15 Temmuz akşamı ülkemizdeki bazı hainler tarafından darbeye teşebbüs edilmiş, demokratik Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetimizin birlik ve beraberliği hedef alınmıştır.

Halkımız, Devletimiz ve kolluk kuvvetlerimizin demokrasiye olan inancı ile darbe girişimi etkisiz hale getirilmiştir.

Halen devam eden olağanüstü sürecin hızla normale dönmesi en büyük arzumuzdur. Bundan sonra çok daha fazla birlik, beraberlik ve sağduyuya ihtiyaç vardır.

Halkımız devletimiz ile el ele, omuz omuza bu sürecide başarı ile aşacağına yürekten inanıyor, bu üzücü olayda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Allah’tan ülkemiz ve milletimize böyle bir olumsuzluğu ve acıları bir daha yaşatmamasını diliyor, hepinizi saygı ile selamlıyorum.

Halit GÖLCAN

Esnaf ve Sanatkârlar