Türkiye-Sri Lanka 2. Dönem KEK Toplantısı

  • 18.10.2016
  • BilecikTSO

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Türkiye-Sri Lanka Karma Ekonomik Komisyonu'nun (KEK) 1. Dönem Toplantısı' nın, 23 Kasım 1990 tarihinde Kolombo' da gerçekleştirildiği, eşbaşkanlığı Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz tarafından yürütülen KEK 2. Dönem Toplantısı'nın ise 11-12 Kasım 2016 tarihlerinde Ankara' da gerçekleştirilmesinin planlandığı ifade edilmektedir.
KEK Toplantısına yönelik olarak Ekonomi Bakanlığınca yapılacak hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere; iki ülke arasındaki ilişkiler, Sri Lanka ile kaydedilen gelişmeler, iki ülke arasındaki ilişkilere ilişkin varsa sorunlar ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri, KEK 2. Dönem Toplantısı'nda gündeme getirilmesinde yarar görülen konular ve anılan toplantı sonucunda imzalanması öngörülen Mutabakat Zaptı 'nda yer alması talep edilen hususlar hakkında bilgi notlarına ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir.
Belirtilen konular ile ilgili görüş ve önerilerinizin en geç 18 Ekim 2016 Salı günü mesai bitimine kadar Odamız (Fax: 02282160013, e-posta: bilecik@bileciktso.org.tr ) iletilmesi gerekmektedir.
 

  • Türkiye-Sri Lanka 2. Dönem KEK Toplantısı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç