Türkiye-İran Tarımsal İş Formu

  • 21.10.2016
  • BilecikTSO

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; TOBB ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık. Bakanlığı işbirliğinde, 25 Ekim 2016 Salı günü, TOBB Kabul Salonu'nda, iki ülkenin Tarım Bakanları ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcık1ıoğlu'nun iştirakleriyle, Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu gerçekleştirilecektir. İş Forumunun ardından arzu eden firmalarımız, katılımcı İranlı firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirebilecektir.
Etkinliğin programı ve İran' dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş imkanları-Ülke Duyuruları-İran" bölümünde yer almaktadır. Listeye yeni isimler eklenme olasılığına karşın program ve liste düzenli olarak güncellenecektir.
İkili görüşme gerçekleştirecek firmalarımızın, görüşme gerçekleştirmek İstedikleri İranlı firmayı belirtip, ekte ve web sitemizde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 24 Ekim 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar TOBB’a e-posta yoluyla (kaan.gaffaroğlu@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.
 

  • Türkiye-İran Tarımsal İş Formu

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç