BİLECİK TİCARET ve SANAYİ ODASINDAN ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI

  • 10.11.2016
  • BilecikTSO

TÜRKİYE ODALAR ve BORSALAR BİRLİĞİ’nin desteği, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkıları ile 2016-2017 Eğitim – Öğretim yılında ilköğretimde okuyan ve yardıma ihtiyacı olan öğrencilere giyim eşyası ve kırtasiye malzemesi olarak yapılacak olan “Eğitim Yardımı” 668 öğrenciye dağıtılmak üzere giyim paketleri Bilecik İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edildi.
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ ; Eğitim gönüllüleri sayesinden birçok öğrencinin ihtiyaçları giderildiğini ve bu konuda desteği olan herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ şöyle dedi: Ülke Kalkınmasının ve Medeniyetin Yolu Eğitimden geçer. “TOBB’un her yıl Merkez İlçe, Osmaneli, Söğüt, Pazaryeri, Gölpazarı, İnhisar ve Yenipazar ilçeleri dahil olmak üzere ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi unutmaması bizleri son derece mutlu etti. İlimizde maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizin Giyim, ihtiyacını karşılamak amacıyla yardımda bulunuyoruz. Bu yardımda katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum.dedi
 

  • BİLECİK TİCARET ve SANAYİ ODASINDAN ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI
  • BİLECİK TİCARET ve SANAYİ ODASINDAN ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI
  • BİLECİK TİCARET ve SANAYİ ODASINDAN ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç