AK PARTİ Bilecik milletvekilimiz Halil ELDEMİR Odamızı ziyaret etti.

  • 15.11.2016
  • BilecikTSO

Bilecik Milletvekilimiz Sayın, Halil ELDEMİR, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail ATEŞ ’i Makamında Ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerin de bulundu. Beraberin de AK Parti İl Başkanı Sayın, Fikret KARABIYIK, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın, Serkan YILDIRIM Ziyarete katıldı.
Ziyarette Meclis Başkanımız Hakkı AYNUR, Meclis Başkan Yardımcımız Turan AĞDAĞ , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İlhan KARAÇAYIR, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ercan DÜZGÜN, Hüseyin OCAK , Meclis Üyelerimiz İbrahim SAK, Fikret AKTAŞ, Yüksel GÖKÇEDAĞ, Kadir ÇOLAK, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih ÖZTÜRK Genel Sekreter Vekilimiz Nahit MENTEŞE, Ticaret Sicil Müdürümüz Fatma İLK, ve oda Personellerimiz hazır bulundu.
Ziyaret esnasında Bileciğimiz ile ilgili Yatırımlar ve Projeler İstişarelerde bulunuldu. Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail ATEŞ; Bilecik Milletvekilimiz Halil ELDEMİR’e Hediye Takdiminde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyet ve mutluluğu kendilerine ileterek Teşekkür etti.
 

  • AK PARTİ Bilecik milletvekilimiz Halil ELDEMİR Odamızı ziyaret etti.
  • AK PARTİ Bilecik milletvekilimiz Halil ELDEMİR Odamızı ziyaret etti.
  • AK PARTİ Bilecik milletvekilimiz Halil ELDEMİR Odamızı ziyaret etti.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç