BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI, MEFAİL ATEŞ ; TOBB BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

• 17.11.2016

Bilecik Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ nu Makamında Ziyaret etti.
TOBB Başkanı M. Rifat HİSACIKLIOĞLU Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ’e ’ yeni görevinin de başarılar diledi. TSO Başkanı Mefail ATEŞ Odanın Çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Ziyarette Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi M.Arif PARMAKSIZ ve TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim METE hazır bulundu. Bilecik TSO Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Boza ve hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret karşılıklı iyi temennilerle son buldu.

• BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI,  MEFAİL ATEŞ ; TOBB BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.