TİCARET SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ MEFAİL ATEŞ, ÜYEMİZ ROYAL BUTİK PATİSSERİE'NİN AÇILIŞINI YAPTI.

• 21.11.2016

Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail ATEŞ , Ertuğrulgazi Mahallesi 75. Yüzyıl Parkı içinde faaliyet verecek Üyemiz Hakan ŞENTÜRK bey’ in Yeni işyeri olan “Royal Butik Patisserie'nin Açılışını Hayırlı Olsun Dilekleriyle yaptı. Açılışa Meclis Başkanımız Hakkı AYNUR, Yön.Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan KARAÇAYIR, Meclis Üyesi Yüksel GÖKÇEDAĞ katıldı. Tesis, Pastane, Cafe, Çocuk Dünyası ve Spor Bölümleri ile Bileciklilerin Hizmetine girdi.
Belediye Başkanımız Selim Yağcı, bazı kurum müdürleri, sanayiciler, iş adamları, esnaf ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen açılış sonrası ikramlarda bulunuldu.

• TİCARET SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ MEFAİL ATEŞ, ÜYEMİZ  ROYAL BUTİK PATİSSERİE'NİN AÇILIŞINI YAPTI.