SÖĞÜT’TEKİ GİRİŞİMCİ ADAYLARI SERTİFİKALARINI ALDI

• 21.11.2016

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası , KOSGEB, İŞKUR ve Söğüt Belediye Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen ‘’Uygulamalı Girişimcilik ‘’Eğitimini başarıyla Tamamlayan Girişimciler için Sertifika Töreni Düzenlendi.
Söğüt İlçemizde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayarak Sertifika almaya hak kazanan 30 Kursiyere Söğüt Belediye Başkanlığında Sertifikaları Yetkililer tarafından Hayırlı olması dilekleriyle Teslim edildi.
Törene Söğüt Belediyesinden , Başkan Vekili Celal GÜNEŞ, Belediye Meclis Üyeleri Osman DAVARCI, Münür TAŞDELEN, Ahmet BAŞARAN, Celal ÇOLAK katıldı.
Bilecik Ticaret Sanayi Odası Geniş Katılımlı olarak Sertifika Törenine Katıldı. Törende Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ, Meclis Başkanı Hakkı AYNUR, Başkan Yardımcısı Ayhan ISLAH, Başkan Yardımcısı İlhan KARAÇAYIR, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan DÜZGÜN , Meclis Üyesi Yüksel GÖKÇEDAĞ katıldı.

• SÖĞÜT’TEKİ GİRİŞİMCİ ADAYLARI SERTİFİKALARINI ALDI