Meclis Toplantısına Sn Halil ELDEMİR ziyareti

• 22.11.2016

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonumuzda ; Aylık Olağan Meclis Toplantımız, Meclis Başkanımız Hakkı AYNUR’un Açılış ve Teşekkür Konuşmalarıyla başladı. Toplantıya AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Sayın, Halil ELDEMİR, AK Parti İl Başkanı Fikret KARABIYIK ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 1.Osb. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf SUBAŞI, KOSGEB Bilecik İl Müdürü Kadir ER, BEBKA Bilecik Şube Ofisi Koordinatörü Fatih AYDIN, Esnaf ve Kefalet Odaları Birliği Başkanı Halit GÖLCAN, Ziraat Odası Başkanı Ahmet SEVİNEN, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa ERGÜL, Mimarlar Odasını Temsilen Didem Mean AYDOĞAN, TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya ESEL, TOBB Bilecik Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih ÖZTÜRK, Dernek ve Oda temsilcileri katıldı.
Ayrıca Toplantının Geniş katılımlı gerçekleşmesini sağlayan, Bilecik Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanımız Hakkı AYNUR, Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail ATEŞ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimiz hazır bulundu.
AK Parti Bilecik Millet Vekilimiz Sayın, Halil ELDEMİR Toplantıda; 2016 yılı Bilecik ve Ülkemizde yapılan yatırım ve harcamalara değindi. Ayrıca 2017 yılı İlimizin Bütçesi , Yapılan Yatırımlar Gerçekleşecek projeler hakkında bilgi verdi.
Katılımlarından Dolayı AK Parti Bilecik Millet Vekilimiz Halil ELDEMİR’e , AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret KARABIYIK , Yönetim Kuruluna ve Tüm Kamu , Özel Sektör, Oda, Dernek Temsilcilerine Meclis Başkanımız Hakkı AYNUR Teşekkürlerini iletti.

• Meclis Toplantısına Sn Halil ELDEMİR ziyareti