“TEKNOLOJİ ODAKLI HIZLANDIRICI PROGRAMI-TECHUP” BAŞLIYOR

  • 25.11.2016
  • BilecikTSO

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı tarafından (BEBKA), Anadolu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ARİNKOM TTO) ve Eskişehir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ETTOM) işbirliği ile teknoloji tabanlı firmalara yönelik olarak hazırlanan “Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programı-TechUP” açılış toplantısı Eskişehir’de gerçekleştirildi.
Tanıtım toplantısı ve imza törenine Eskişehir Valisi ve aynı zamanda BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Çelik, BEBKA Genel Sekreter Vekili ve Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş ve Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir’in yanı sıra Eskişehir ve Bilecik protokolü, sanayiciler, akademisyenler, girişimciler ve öğrenciler katıldı.
 

  • “TEKNOLOJİ ODAKLI HIZLANDIRICI PROGRAMI-TECHUP” BAŞLIYOR

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç