BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI TURİZM KOMİSYONU ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

• 01.12.2016

Bilecik Ticaret ve Sanayi odası Turizm Komisyonu 01 Aralık Perşembe günü Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Yönetim Kurulu Başk. Yard. İlhan Karaçayır, Yönetim Kur. Üyesi Ercan Düzgün, Yönetim Kur. üyesi Hüseyin Ocak, Meclis Üyesi Yüksel Gökçedağ, Genel Sekreter Vekili Nahit MENTEŞE ‘nin katılımlarıyla toplandı. Turizm Komisyonu Başkanlığına; Yüksel Gökçedağ, Komisyon Başkan Yardımcılığına Ercan Düzgün getirildi.Komisyon Toplantısında; Şehrimiz de Turizm Sektörünün Genel olarak geliştirilmesi hakkında çalışmalara başlanmasının gerekliliği kararına vardı.

• BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI TURİZM KOMİSYONU ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.