BEBKA ARALIK AYI OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ESKİŞEHİR'DE YAPILDI

• 07.12.2016

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu Aralık ayı toplantısı Eskişehir’de yapıldı.

Eskişehir Valisi Azmi Çelik’in başkanlık ettiği toplantıya; Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, BEBKA Genel Sekreteri Ahmet Hikmet Şahin, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler ve BEBKA uzmanları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan dönem başkanı Vali Çelik, önümüzdeki yıl içerisinde yapılması planlanan faaliyetlerin bu toplantıda değerlendirileceğini söyledi. 3 ilin ekonomisine katkı sunmak için kurulan BEBKA’nın bölgeye her alanda katkı sağladığını dile getiren Vali Çelik, Bursa Valisi Küçük’ü ve Bilecik Valisi Elban’ı Eskişehir’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Daha sonra toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.

• BEBKA ARALIK AYI OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ESKİŞEHİR'DE YAPILDI