Gümrük Bakanlığı Denetleme Ekibi Odamızı ziyaret etti.

• 07.12.2016

Ticaret İl Md. Şinasi BALTA, Kooperatifçilik Gen. Md. Daire Bşk. Naide İNAN, Esnaf ve Sanat. Gen.Md. Daire Bşk. Çağatay Yasin KARABOĞA, İç Ticaret Gen. Md. Şube Md Ömer ÇALIŞKAN, Tüketicinin Kor. Ve Piy. Göz. Gen. Md. Şube Müdürü Erhan TURHAN, Bilgi ve İşl. Daire. Bşk. Uzman Yard. Büşra ÇAĞLAR, Personel Daire. Bşk. Şefi Burak NERSE ve Destek Hizm. Daire. Bşk. Şefi Fatih TORUN, oluşan heyet Odamızı ziyarette bulundu. Meclis Başkanımız Hakkı Aynur ve Meclis Üyesi Yüksel GÖKÇEDAĞ ziyarette hazır bulundu. Meclis Başkanı Hakkı AYNUR, ziyaretlerinden ve kendilerini Odamızda ağırlamaktan çok memnun olduklarını dile getirip hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

• Gümrük Bakanlığı Denetleme Ekibi Odamızı ziyaret etti.