• 08.12.2016

Bilecik Çıraklık Eğitimi Merkezi Müdürü Sayın,Cebrail Avcı beraberinde Okul Müd.Yard. Şükrü Yılmaz, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alan Şefi; Turhan Yılmaz , Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş’i Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ile Çıraklık Mesleki Eğitim Merkezi arasın da yürütülebilecek çalışmalar, Projeler hakkında iştişareler de bulunuldu.
Ziyaretin sonunda Okul Müdürü Cebrail Avcı hediye takdiminde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş ziyaretten duyduğu memnuniyeti ileterek kendilerine teşekkür etti.

• BİLECİK ÇIRAKLIK MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜ CEBRAİL AVCI ODAMIZI ZİYARET ETTİ