KOBİ NİTELİĞİNDEKİ ÜYELERİMİZE KREDİ DESTEĞİ

  • 08.12.2016
  • BilecikTSO

 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ,  KOBİ niteliğinde olan üyelerimizin  içinde bulunduğu finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve  Odamız işbirliği ile  ‘Nefes Kredisi’ projesine yer aldıklarını  söyledi.

Verilecek kredi hakkında bilgiler aktaran Bilecik  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail ATEŞ, KOBİ’lere kullandırılacak düşük faizli kredi için TOBB tarafından başlatılan çalışmada sona gelindiğine dikkat çekerek, “Belirlenecek bankalara Odamız tarafından kaynak aktarımında bulunulacak. Kullandırılacak nefes kredisi ‘Kredi Garanti Fonu’nun garantisi altından olacağından bankaların risk primleri de sıfırlanmış olacak” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca nefes kredisinin  vadesi 12 ayda, aylık eşit taksitlerle geri ödenecek, Odamız üyesi KOBİ niteliğindeki  her bir firmaya bankacılık  mevzuatında belirtilen limitler çerçevesinde  azami 150 bin TL kredi kullandırılacaktır. Nefes Kredisi kapsamında kullandırılacak  kredinin aylık faiz oranı %0.82,  yıllık  faiz oranı ise % 9.90  olacaktır. Bu kapsamda Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu kararı ile  Kobi niteliğindeki üyelerimize 8.000.000 TL kredi kaynağı yaratılacaktır. Çalışmaların son aşamaya geldiğini ve gerekli duyurunun yapılacağını,  sağlanacak kredinin Kobi Niteliğindeki üyelerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

  • KOBİ NİTELİĞİNDEKİ ÜYELERİMİZE KREDİ DESTEĞİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç