• 19.12.2016

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Bilecik Baro Başkanı Halime Aynur, 1.Osb. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Subaşı, Bilecik Smmmob , Başkanı Süleyman Kıral, TSO. Meclis Başk. Yard. Turan Ağdağ, TSO. Yön. Kurulu Üyesi Ercan Düzgün, TSO Meclis Üyesi Yüksel Gökçedağ , 2 Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç’ u makamında ziyaret ettiler.
Heyet Kayseri de Hain Terör Saldırısında Şehit olan askerlerimize, bu vatanın kahraman evlatlarına Allah’tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Mesajını ilettiler.
2.Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç; Taziye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ileterek kendilerine teşekkür etti.

• BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TUĞGENERAL HALİS ZAFER KOÇ PAŞAMIZA TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU