• 28.12.2016

Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın Bilecik Şehir Ormandaki Kahvaltılı Toplantısına ; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş ve Meclis Başkanımız Hakkı Aynur, Meclis Başkan Yardımcımız Turan Ağdağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ayhan Islah, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İlhan Karaçayır, Yönetim kurulu Sayman Üye Ali Muyşin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz İbrahim Sak, Hüseyin Ocak, Ercan Düzgün, Meclis Üyelerimiz; Kadir Cenk Arslan, Fikret Aktaş, Yüksel Gökçedağ, Mehmet Serkan Kısacık, Kadir Çolak, Genel Sekreter V. Nahit Menteşe bir araya geldi.

Bilecik Şehir Ormanında gerçekleştirilen istişare toplantısında Bilecik için yapılabilecek çalışmalar ele alındı.
Bilecik'e yapılabilecek yatırımların da ele alındığı istişare toplantısı hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanımız Selim Yağcı, şunları söyledi:

''Bilecik Belediyesi olarak belirli dönemlerde şehrimizdeki kurum ve kuruluş temsilcileriyle bir araya geliyoruz. Bugün de TSO üyeleri ile birçok konuda değerlendirmeler yapmak için bir araya geldik. Toplantıda şehrimize yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar yanısıra yapılacak yatırımları değerlendirdik. Ülkemizin ve şehrimizin büyümesi ve gelişmesi yolunda bir ve beraber hareket ederek Yeni Türkiye yolunda 2023 hedeflerine emin adımlar ile ilerlemesi noktasında çalışmalarımızı var gücümüzle sürdüreceğiz. Birçok platformda sesini bütün ülkemize duyuran Bilecik'e gerekli yatırımların yapılması noktasında da fikir alışverişleri yaptık.'' ifadelerine yer verdi.

• BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELİM YAĞCI’NIN KAHVALTILI TOPLANTISINA KATILDI