• 30.12.2016

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Meclis Başk.Yard. Turan Bey’ın  kuzeni Yılmaz Ağdağ Osmaneli’de yeni işyeri Saraylı Kuruyemiş Açılış Proğramına ; Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Yönetim Kurulu Başkan Yard. İlhan Karaçayır, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Düzgün, Meclis Üyelerimiz Yüksel Gökçedağ, Mehmet Ergün katıldı.
Osmaneli Belediye Başkanı Sayın, Münür Şahin’in açılış konuşmasının ardından katılımcılar ile birlikte açılışı gerçekleştirdi. Saraylı Kuruyemiş açılışında siyaset ve ekonomi dünyasından İlçe temsilcileri hazır bulundu.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Meclis Başkanımız Hakkı Aynur “Açılış sonrası  Yılmaz Ağdağ’a yeni işyerinin hayırlı olmasını” diledi.

• BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ OSMANELİ "SARAYLI KURUYEMİŞ"İN AÇILIŞINA KATILDI