BİLECİK TSO TERÖRÜ KINAMA BİLDİRİSİ

  • 02.01.2017
  • BilecikTSO

 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ yılbaşı akşamı İstanbul’da meydana gelen kanlı saldırı üzerine yaptığı açıklamada,

‘Terör maalesef milletimize ve bütün insanlığa büyük bir acı yaşatmıştır. Yürekler yanmıştır. Hain saldırıyı Türk iş dünyası adına lanetliyoruz’

Tso Başkanı ATEŞ şu görüşlere yer verdi;
‘Hiçbir inanç, masum canlara kıymaya izin vermez. Hiçbir maddi, manevi, siyasi amaç, öldürmek üzerine tasarlanamaz. Bunu yapan hiçbir düşünce, hiçbir insan, başarılı olmamış, olmayacaktır. Bu cinayetlerden medet umanlar tarih önünde lanetleneceklerdir. Terör amacı, kaynağı ne olursa olsun sadece ülkemizin değil, dünyanın da en büyük sorunudur. Bütün vicdan sahipleri el ele verip ortak bir mücadeleyle terörün her türlüsüne karşı durmak zorundadır.

İnanıyoruz ki vicdan sahibi yüreklerin laneti de, bu zalimlikten medet umanların üzerinde olacaktır. Devletimizin bu acılara sebep olanlardan hesap soracağına inancımız da tamdır.

Terör, bizden canlar alabilir ama asla birlik ve beraberliğimizi, birlikte aydınlık yarınlara yürüme kararlılığımızı değiştiremeyecektir.

Türkiye; bu topraklarda kader birliği yapmış, ortak geçmişe sahip, ortak bir geleceğe umutla bakan, kardeşliğe inanmış insanların gururla taşıdığı kimliktir, vatandır. İlelebet de böyle kalacaktır.
Bu duygularla Türk iş dünyası adına saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz”
 

  • BİLECİK TSO TERÖRÜ KINAMA BİLDİRİSİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç