Bilecik Mesleki Eğitim ve İstihdam Eğilimini Belirleme Çalıştayı 1.gününde yoğun katılımla başladı

  • 13.01.2017
  • BilecikTSO


Bilecik Mesleki Eğitim ve İstihdam Eğilimini Belirleme Çalıştayı, 10 Ocak 2017 Salı günü Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezindeki 1. Oturum Açılış Programıyla başladı.
Açılışa Valimiz Süleyman ELBAN, Vali Yardımcımız Ekrem BALLI, Belediye Başkanımız Selim YAĞCI, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Kalite Geliştirme Daire Başkanımız Sayın Mehmet Salih CANBAL, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim TAŞ, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet DURMUŞ, Afyon İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN, Bilecik İŞKUR İl Müdürü Ayhan TOZAN, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş, Bilecik TSO Meclis Başkanımız Hakkı Aynur, Meclis üyemiz Mehmet Serkan Kısacık ve Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent , çeşitli kurumların müdürleri, oda başkanları, Mesleki ve Teknik Lise öğretmen ve öğrencileri katıldı.
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş başarı hikayesini antarak öğrencilere tavsiyeler de bulundu.
 

  • Bilecik Mesleki Eğitim ve İstihdam Eğilimini Belirleme Çalıştayı 1.gününde yoğun katılımla başladı
  • Bilecik Mesleki Eğitim ve İstihdam Eğilimini Belirleme Çalıştayı 1.gününde yoğun katılımla başladı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç