• 13.01.2017

Çalıştayın 2. Oturumu Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda saat 14.00’te başladı. Çalıştay öncesi Meclis Başkanımız Hakkı Aynur katılımcı konukları karşıladı. Bu oturumda “Mesleki Eğitim ve İş Gücü Piyasası” konulu panel gerçekleştirildi. Panele konuşmacı olarak; “Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitim Politikası” konusuyla MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Kalite Geliştirme Daire Başkanımız Mehmet Salih CANBAL, “Mesleki Eğitimde Bilecik Nerede?” konusuyla Bilecik İl Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet DURMUŞ ve “İŞKUR verileriyle iş Gücü Piyasası” konusu ile Bilecik Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Ayhan TOZAN katıldılar. Panelin moderatörlüğünü Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsa İPÇİOĞLU yaptı.

• Bilecik Mesleki Eğitim ve İstihdam Eğilimini belirleme Çalıştayı II.Oturumu Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı