• 17.01.2017

Bilecik TSO Kültür ve Turizm Komisyonu Koordinesinde düzenlenen Çalıştay 17 Ocak 2017 Salı günü Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda 10:00 ve 12:00 saatlerinde gerçekleştirildi.

Saat 10.00’da, Başkanlığını Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı Aynur’un yaptığı çalıştayın 2. Oturumu başladı. Bu oturuma bazı kamu kurum ve kuruluşları ile STK. temsilcileri katıldılar. BEBKA Bilecik Şube Koordinatörü Fatih Aydın, Uzman Banu Çiçek Güngördü ,Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi; İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Bölüm Başkanı Prof.Dr.İsa İpçioğlu,Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm üyesi Yrd. Doç. Dr. Halim Demiryürek, Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Üyesi Yrd. Doç. Dr. Refik Arıkan, Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Üyesi Yrd. Doç. Dr. Taner Bilgin, TOBB. Bilecik KAGİK Başkanı Hülya Esel, Bilecik TSO Meclis Üyesi ve Turizm Komisyonu Başkanı Yüksel Gökçedağ, Bilecik Belediye Başkanlığından Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdür.V. Serkan Bircan, Bozüyük Belediye Başkanlığı Kül. Sos. İşl. Müd. Esat Zencir, Bozüyük TSO. Genel Sekreteri Bedri Öztürk, Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Arş. Gör. Serhat Aydın, Demir Turizm Yetkilisi Ersin Demir, Erol Çim Turizm Yetkilisi İsmail Elmas, BİDOS Feridun Aynur, Osmaneli Belediye Başkanlığından Süleyman Çakar, Remzi Öner, Söğüt Belediye Başkanlığından Başkan Yard. İsmet Sever, Şeyh Edebali Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Arif Durmuş, Vezirhan Belediye Başkanlığından Yunus Emre Merlan, Yenipazar Belediye Başkanlığından Hicran Kılıçarslan, Küplü Köyü Küpüne Sığmayan Melekler Der. Em. Öğr. Gör. Nilgün Bakkal, Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden; Mustafa Seyrek, Serpil Seyrek, Bozüyük Belediyesi Tarih Eğitmeni Ali Kirlik, öğrenci Ege Aynur, Kurşunlu Köyünden Üretici Bedriye Engin, Bilecik’te Turizmle ilgili düşüncelerini ifade etme fırsatı buldular.

Bilecik TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur “Bilecik’te Turizm Sektörünün gelişmesini hem ulusal hem uluslararası alanda amaçladıklarını belirterek, Çalıştay’da yapılan tespit ve somut eylem önerilerinin Bilecik’te Turizmin gelişmesine ve bu amaca yaklaşma açısından önem taşıdığını belirtti."

• BİLECİK TİCARET SANAYİ ODASIN'DA İL KÜLTÜR TURİZM KOMİSYONU II. ÇALIŞTAYI YAPILDI