BİLECİK TSO TİCARET SİCİL MÜDÜRLÜĞÜ İLK ŞİRKET KURULUŞUNU YAPTI

• 24.01.2017

Ticaret Sicil Müdürümüz Fatma İLK yeni düzenleme gereği ilk Şirket olan “Asır Tarım Ürünleri ve Hayvancılık Sanayi ve Tic. Limited Şirketi’nin Kuruluşunu gerçekleştirdi. İşlemlerinin sonunda Şirket Kurucu Ortağı ; Ufuk ÖZDEMİR’ e hayırlı uğurlu olması temennisiyle bol kazançlar diledi.
Şirket Kuruluşlarında Sözleşmenin Noterden onaylama zorunluluğu kaldırıldığından Şirket kuruluş sözleşmesinin ticaret sicili müdürlüklerinde imzalanması hakkındaki tebliğ resmi gazetede yayımlanmıştı. Bundan böyle şirket kuruluşlarında noterde yapılan işlemler Odamızda gerçekleştirilecek. Üyelerimiz ve vatandaşlarımızın iş ile zaman kaybı ortadan kaldırılarak maliyetleri’de düşecektir.

• BİLECİK TSO TİCARET SİCİL MÜDÜRLÜĞÜ İLK ŞİRKET KURULUŞUNU YAPTI