• 27.01.2017

21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 26-29 Ocak tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Turizm Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Fuara Bilecik Valimiz Sayın, Süleyman Elban'ın katılımları ile Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş, Meclis Başkanımız Hakkı Aynur, Meclis Başkan Yardımcımız Ali Onay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız; Ayhan Islah, İlhan Karaçayır, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Ali Muyşin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz İbrahim Sak, Ercan Düzgün, Hüseyin Ocak, Meclis Üyelerimiz; Kadir Cenk Arslan, Fikret Aktaş, Yüksel Gökçedağ, Kadir Çolak katıldı.
Açılışını Kültür ve Turizm Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı'nın yaptığı EMİTT'te, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik'in standı büyük bir ilgiyle karşılandı. Bilecik Valiliğimiz, Bilecik Belediyesi, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Osmaneli, Bozüyük ve Vezirhan Belediyelerinin ürün ve güzellikleriyle katıldığı fuarda; Marmaranın İncisi Bilecik'imiz tarihi, kültürel ve turizm değerleri, yöresel tatları tanıtıldı.

• Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katıldı.